Dt. Deniz FINDIK

Dt. Deniz FINDIK BALCI,2012 yılında başladığı Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2017 yılında Periodontoloji Anabilim Dalında doktora eğitimine başladı. 2015-2016 seneleri arasında Avrupa Diş Hekimliği Öğrencileri Birliği (European Students Assosciation) Türkiye delegesi olarak, 2014-2016 seneleri arasında İstanbul Diş Hekimleri Odası Öğrenci Komisyonu delegesi olarak görev yapmıştır.Lisans eğitimi boyunca Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Bilimsel Araştırmalar Topluluğu (YÜDBAT)’nda aktif olarak çalışmış, 2016-2017 döneminde topluluğun genel sekreterliğini yapmıştır.  Karolinska Institutet, Malmö Üniversitesi, Nantes Üniversitesi ve Academisch Centrum Tandheelkunde Diş Hekimliği Fakültelerinde ziyaretçi öğrenci olarak bulunmuştur.  Ulusal ve uluslararası projelerde, toplum ağız diş sağlığının gelişimi ve toplum bilincinin arttırılması amacı ile çalışmıştır.  2016 yılında Kenya’da yapılan Pamoja Projesi’ne de bu projeler kapsamında katılmıştır.  Europerio9 kongresi ve Türk Periodontoloji Derneği Konresi dahil olmak üzere birçok toplantıda paramedikal konuşmalar yapmıştır.