M. Sc. Dt. Zafer KAZAK

1987 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun oldu. 1988 yılında Medicadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurdu. RWTH Aachen University, Master of Science in ” Laser in Dentistry” master programını tamamladi.

2006 RWTH Aachen Ünv. ‘den ‘Laser Safety Officer’ sertifikası aldı. IFZI Alman Implant Eğitim Akademisi eğitmeni oldu.(www.ifzi.de) Aachen Üniversitesi Lazer Akademisi Turkiye external staff’ı olarak 6 yıl süre ile”laser mastership” organizasyonları yaptı ve eğitmen olarak görev aldı. Global Dişhekimleri Derneği kurucu başkanıdır. Bu dernek DGOI ( Alman Oral Implantoloji Dernegi) Türkiye partneri olarak EXIM ( Expert in Implantoloji ) adıyla “implant” ve EXPER ( Expert in Periodontoloji) adıyla “dişeti hastalıkları” uzun süreli mezuniyet sonrası eğitim programları düzenlemektedir. 2014 yılında Medicadent Batı Ataşehir şubesini kurdu.